Menu's
Gastronomisch Menu aan 70 € All-Inn ( Cava als aperitief, wijnen en mokka inbegrepen )€ 70,00
Amuse-Bouches
Rivierkreeftensoepje met Armagnac
Zeebaarsfilet ‘’Omega’’ , spitskool met spekreepjes, pesto en parmezaan
Runds filet pur ‘’ Simmenthal’’ , ganzelever, groentenktans
Nagerecht en mokka
Gastronomisch Paasmenu aan 60 € All-Inn vanaf 01/04/2018 tot 08/05/2018.€ 60,00
Wachtertje van de chef
Amuse-bouche du chef
Aspergeroomsoepje met rivierkreeftjes
Crème d’asperges aux écrevises
Skreihaasje, gestoofde spitskool, gerookte spekreepjes , garnaaltjes, ‘’ Noilly Pratt ’’ sausje
Lamskroontje gegaard in eigen jus, honing sausje met thym, lentegroenten
Nagerecht en mokka
Maandmenu April 2018 aan 50 € All – Inn ( vanaf 09/04/ 2018)€ 50,00
Wachtertje – Amuse bouche
Rug van Kabeljauwfilet, fijn versneden groenten, garnaaltjes, pesto,parmezaan
Dos de Filet de Cabillaud, petits légumes, crevettes , beurre blanc parfumée au pesto et parmesan
Kalfs Rib-Eye,Pepersausje, seizoensgroenten
Rib-Eye de veau, poivre, legumes de saison
Nagerecht en koffie
Dessert et café
Seizoens en Moederdagmenu aan 60 € All-Inn vanaf 05/05/2018 tot 03/06/2018. € 60,00
Cava, wijnen, water en mokka inbegrepen
Wachtertje van de chef
Amuse-bouche du chef
Graved Lachs met dille, Mechelse asperges, seizoensvinaigrette met aromaten, seizoensslaatje
Saumon fume et mariné à l’aneth,asperges, salade de saison,vinaigrette de saison aux aromates,
Trio van Tongfilet, St jabobsvrucht met spek, scampis,bladspinazie
Trio de Filet de sole, Fruits de St Jacques en robe de lard fumé, scampis, pousses d’épinards
Jong Eendenborstfilet, dragonsausje, lentegroenten
Filet de Canette , jus à l’estragon, légumes de printemps
Nagerecht en mokka
Dessert et café
Maandmenu Mei 2018 aan 50 € All – Inn ( vanaf 04/05/ 2018)€ 50,00
Wachtertje – Amuse bouche
Visbereiding van de chef, fijn versneden groenten, garnaaltjes, pesto,parmezaan
Poisson du jour, petits légumes, crevettes , beurre blanc parfumée au pesto et parmesan
Ardeens Varkenshaasje,dragonsausje, seizoensgroenten
Filet de Porc Ardennais à l’estragon,, legumes de saison
Nagerecht en koffie
Dessert et café