Menus

Gastronomisch Menu aan 70 € All-Inn ( Cava als aperitief, wijnen en mokka inbegrepen )€ 70,00

Cava et vins inclus

Amuse- Bouches

Crème d’Ecrevises parfumée à l’Armagnac

Filet de Bar ‘’Omega’’ , choux pointue, pesto et parmezan

Filet Pur ‘’ Simmenthal’’, Foie Gras, bouquetière

Dessert et café

Maandmenu April 2018 aan 50 € All – Inn ( vanaf 09/04/ 2018)€ 50,00

( Kirr,2 verres de vin blanc, 2 verres de vin rouge et café inclus )

Wachtertje – Amuse bouche

Rug van Kabeljauwfilet, fijn versneden groenten, garnaaltjes, pesto,parmezaan
Dos de Filet de Cabillaud, petits légumes, crevettes , beurre blanc parfumée au pesto et parmesan

Kalfs Rib-Eye,Pepersausje, seizoensgroenten
Rib-Eye de veau, poivre, legumes de saison

Nagerecht en koffie
Dessert et café

Maandmenu Mei 2018 aan 50 € All – Inn ( vanaf 04/05/ 2018)€ 50,00

(Kirr, 2 glazen witte, 2 glazen rode wijn en koffie inbegrepen)

Amuse - Bouche

Visbereiding van de chef, fijn versneden groenten, garnaaltjes, pesto,parmezaan
Poisson du jour, petits légumes, crevettes , beurre blanc parfumée au pesto et parmesan

Ardeens Varkenshaasje,dragonsausje, seizoensgroenten
Filet de Porc Ardennais à l’estragon,, legumes de saison

Nagerecht en koffie
Dessert et café

Vakantiemenu aan 50 € All – Inn (Kirr, wijnen en koffie inbegrepen) vanaf 02/06/2018 tot eind 08/2018.€ 50,00

Kirr, vins et café inclus

Wachtertje – Amuse bouche

Stoofpotje van scampis met garnalen op de wijze van de chef
Cassolette de scampis et crevettes à la façon du chef

Zuid Amerikaanse Runds Rib Eye ‘’traag gegaard’’ , pepersausje, gemengd slaatje, frietjes
Rib Eye de Boeuf de l’Amérique du sud, ‘’ cuit à basse température’’, sauce au poivre,salade mélangée, pommes frites

Nagerecht en koffie
Dessert et café

Menu de saison et Menu de ‘’ Fêtes des pères’’ à 60 € All-Inn (Cava, vins et moka inclus ) à partir du 02/06/18.€ 60,00

Cava, vins et moka inclus

Wachtertje / Amuse – bouche van de / du chef

Seizoensslaatje met Serranoham, asperges, baby leaf
Salade de saison au jambon Serrano, asperges, jeunes pousses de salade

Kabeljauwhaasje, prei, garnaaltjes en blanke botersaus op de wijze van de chef
Dos de Cabillaud , poirreaux, crevettes, beurre Blanc à la façon du chef

Varkenshaasje ,traag gegaard,Shitaké, lentegroenten
Filet de porc, Shitaké, légumes de printemps

Nagerecht en mokka / Dessert et moka

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Termes et conditions   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer
Lou Pahou - BE 0837.117.918 - Zuidstraat 25 - 9600 Ronse - Tel : 055/21.91.11 - info@loupahou.be