Menus
50 € -All-inn
MaandMenu September 2020 / Bouillabaissemenu aan 50 € All – Inn€ 50,00
All – Inn
Graved Lachs met dille , meloen en zomers slaatje
Graved Lachs à l’aneth,melon, petite salade d’été
Noordzeevisbouillabaisse op de wijze van de chef naar believen (broodkorstjes, looksaus, geraspte kaas)
Bouillabaisse de la Mer du Nord à la façon du chef
(croutons, rouille et fromage rapé )
Of/ou
Stoofpotje van varkenswangetjes bereidt met Ronsisch bier ‘’Keun’’, groentenkrans
Etouffée de joux de porc préparé à la bière de Renaix ‘’Keun’’, bouquetière
Nagerecht en koffie/Dessert et café
Seizoensmenu / Menu de saison Aan/à 60 € All – Inn€ 60,00
( Cava, vins et café inclus )
Noordzeevissoepje op de wijze van de chef
Chaudrée de la mer de nord à la façon du chef
Kabeljauwhaasje met jullienne groentjes, garnaaltjes, dillesausje op de wijze van de chef
Dos de Cabillaud aux petits légumes, crevettes, Beurre Blanc à l’aneth
Jong eendeborstfilet met dragonsausje , seizoensgarnituur
Filet de Canette à l’estragon, bouquetière
Dessert et café
Nagerecht en Koffie
Seizoensmenu / Menu de saison Aan/à 60 € All – Inn vanaf 17/10/20€ 60,00
( Cava, vins et café inclus )
Wachtertje – Amuse bouche
Pompoensoepje met fijne spekreepjes
Crème de potiron, jullienne de lardons fumée
Pladijsfilet met brunoise groentjes, garnaaltjes, dillesausje op de wijze van de chef
Filet de Plie aux petits légumes, crevettes, Beurre Blanc à l’aneth
Mignon van Hert, gembersausje , seizoensgroenten
Mignon de Cerf,gingembre,, garniture de saison
Nagerecht en koffie
Dessert et café
Gastronomisch Wildmenu aan 70 € All-Inn ( Cava als aperitief, wijnen en mokka inbegrepen ) vanaf 18/10/2020 Menu de Gibier à 70 € All-Inn ( Cava en apéritif, vins et moka inclus ) A partir de 18/10/2020€ 70,00
Hapje bij het Aperief
Amuse- bouche avec le Cava
Tattin van appeltjes, ganzelever, seizoensslaatje
Tattin de pommes fruits, foie gras, salade de saison
St Jakobsvruchten, blankebotersaus, vinaigrette met pesto en tomaat
Fruits de St Jacques, beurre blanc, vinaigrette à la tomate et pesto
Filet van Haas, honingsausje, gember , seizoensgroenten
Filet de Lièvre,gingembre, parfumé au miel, garniture de saison
Nagerecht en mokka
Dessert et café