Menus

Seizoensmenu / Menu de saison Aan/à 60 € All – Inn (Cava, wijnen en koffie inbegrepen) ( Cava, vins et café inclus vanaf 18/10/2019.)€ 60,00

(Cava, wijnen en koffie inbegrepen)
( Cava, vins et café inclus )

Wachtertje – Amuse bouche

Pompoensoepje met fijne spekreepjes
Crème de potiron, jullienne de lardons fumée

Kabeljauwhaasje met jullienne groentjes, garnaaltjes, dillesausje op de wijze van de chef
Dos de Cabillaud aux petits légumes, crevettes, Beurre Blanc à l’aneth

Mignon van Hert, honingsausje, gember , seizoensgroenten
Mignon de Cerf,gingembre, parfumé au miel, garniture de saison

Nagerecht en koffie
Dessert et café

Gastronomisch Wildmenu aan 70 € All-Inn ( Cava als aperitief, wijnen en mokka inbegrepen ) vanaf 18/10/2019 Menu de Gibier à 70 € All-Inn ( Cava en apéritif, vins et moka inclus ) A partir de 18/10/2019€ 70,00

Hapje bij het Aperief
Amuse- bouche avec le Cava

Eendeleverterrine gamarineerd met Grwurztraminer , uienkonfituur, seizoensslaatje met aromaten
Terrine de foie gras de canard marine au Gwurztraminer, confit d’oignions , salade de saison aux aromates

St Jakobsvruchten, bloedworst, vinaigrette met pesto en tomaat
Fruits de St Jacques, boudin noir, vinaigrette à la tomate et pesto

Mignon van Hert, honingsausje, gember , seizoensgroenten
Mignon de Cerf,gingembre, parfumé au miel, garniture de saison

Nagerecht en mokka
Dessert et café

Kerstmenu aan 70 € All-Inn ( Cava als aperitief, wijnen en mokka inbegrepen ) op Woensdag 25/12/2019. Menu de Noël à 70 € All-Inn ( Cava en apéritif, vins et moka inclus ) Mercredi 25/12/2019€ 70,00

Wachtertje van de chef / Amuse- bouche du chef

Eendeleverterrine, aardappelschilfers met ‘’trompettes de la mort’’ ,gerookte eendeborst, veenbessenkonfijt , rode biet,seizoensslaatje met aromaten
Terrine de foie gras de canard , éffilochés de pommes de terre aux trompettes de la mort, magret de canard fumé, confit d’airelles , salade de saison aux aromates

Kabbeljauwhaasje,garnaaltjes, jullienne groentjes, tartare van tomaat, dillesausje
Dos de Cabbillaud, crevettes, julienne de légumes, tartare de tomates ,a l’aneth

Filet mignon van hert , eekhoorntjesbrood , gebakken witloof, appel ‘’Tattin’’
Filet mignon de cerf , cèpes, chiconettes confites, mini Tarte ‘’ Tattin’’


Nagerecht en mokka
Dessert et café.

Nieuwjaarsdagmenu / Seizoensmenu aan 60 € ( Cava ‘’M&M’’,2 glazen witte en 2 glazen rode wijn en koffie inbegrepen ) Menu de Nouvel-An / Menu de saison All-Inn à 60 € (Cava ‘’M&M’’ , 2 verres de vin blanc et 2 verres € 60,00

Wachtertje van de chef / Amuse-bouche du chef

Bospaddestoelensoepje
Crème de champignons des bois

Pladijsfilet, groene kool,spekreepjes pestosausje met parmesan,tomatenblokjes
Filet de Plie,Choux vert,lardons, beurre blanc au pesto et parmesan, dés de tomates,

Mechelse Koekoekfilet gefarceerd in zijn jus met gember, winterse groenten
Filet de Coucou de Malines farçie dans son jus au gimgembre, garniture hivernale,

Nagerecht / Dessert
Mokka / Moka

-Menu om af te halen aan 35 € / Menu à emporter à 35 €€ 35,00

24/25/31 december 2019

Bospaddestoelensoepje
Crème de champignons des bois

Zalmfilet, groene kool,spekreepjes pestosausje met parmesan,tomatenblokjes
Dos de Saumon,Choux vert,lardons, beurre blanc au pesto et parmesan, dés de tomates,

Mechelse Koekoekfilet gefarceerd in zijn jus met gember, winterse groenten
Filet de Coucou de Malines farçie dans son jus au gimgembre, garniture

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Terms and Conditions   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer
Lou Pahou - BE 0837.117.918 - Zuidstraat 25 - 9600 Ronse - Tel : 055/21.91.11 - info@loupahou.be