Menus

Gastronomisch KGastronomisch Kerstmenu aan 70 € All-Inn ( Cava als aperitief, wijnen en mokka inbegrepen ) op Maandag 25/12/2018.erstmenu aan 70 € All-Inn ( Cava als aperitief, wijnen en mokka inbegrepen ) op Maandag 25/12/2018. Menu de Noël à € 70,00

Wachtertje van de chef / Amuse- bouche du chef

Wachtertje van de chef / Amuse- bouche du chef

Eendeleverterrine met chorizo, rillettes van kip ,gerookte eendeborst,uienkonfijt , seizoensslaatje met aromaten

St Jakobsvruchten ,kokkels, jullienne groentjes, dressing met tomaat, sjalot en pesto, tomatenblokjes
Fruits de St Jacques, coques, julienne de légumes, pesto,échalottes, dés de tomates

Eendeborstfilet gefarceerd met ganzelever en peertjes , pepersausje, wintergarnituur , gebakken witloof, appel ‘’Tattin’’
Filet de canette au foie gras et poires ‘’ Poivrade’’, legumes de saison, chiconettes, confites, mini Tarte ‘’ Tattin’’

Nagerecht en mokka
Dessert et café

Maandmenu aan 50 € All – Inn (Kirr, wijnen en koffie inbegrepen)€ 50,00

(Kirr, wijnen en koffie inbegrepen) vanaf 08/02/2019 tot 10/03/2019.

Maandmenu aan 50 € All – Inn 08/02/2019 tot 10/03/2019.€ 50,00

(Kirr, wijnen en koffie inbegrepen) vanaf 08/02/2019 tot 10/03/2019.

Wachtertje – Amuse bouche

Dos de Skrei, perles de pâtes, beurre blanc au pesto et parmesan, Skreihaasje, pastapareltjes, pestosausje met parmesan tomatenblokjes
dés de tomates,

.Parelhoenfilet op Normandische wijze, Grand Veneur, winterse groenten, krokketjes
Filet de pintadeau farçie à la normande ,Grand Veneur, garniture hivernale,
pommes croquettes

Nagerecht en koffie
Dessert et café

Valentijnsmenu aan 60 € ( all-inn)(Van/du 09/02/2019 tot/jusqu’au 04/03/2019 )€ 60,00

Roomer Cocktail,wijnen en koffie inbegrepen )

(Van/du 09/02/2019 tot/jusqu’au 04/03/2019 )

Roomercocktail en hapjes van de chef
Roomercocktail et ses amuse-bouches

Bospaddestoelenroomsoepje
Crème de champignons des bois

St Jakobsvruchten, pompoencrème met hazelnootolie, vinaigrette met tomatentartaar
Fruits de St Jacques, crème de potiron à l’huile de noisettes,tartare de tomates

.Varkensspiering ‘’ Duroc Batallé’’ gekonfijt, ganzelever, Shitaké, taboulé, dragonsausje , winterse groenten
Spiering de Porc ‘’Duroc Batallé’’ confit, foie gras , Shitaké,taboulé, jus à l’estragon,
légumes hivernale

Nagerecht en koffie / Dessert et café

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Terms and Conditions   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer
Lou Pahou - BE 0837.117.918 - Zuidstraat 25 - 9600 Ronse - Tel : 055/21.91.11 - info@loupahou.be