Menus

Vakantiemenu aan 50 € All – Inn€ 50,00

(Kirr, wijnen en koffie inbegrepen) vanaf 01/06/2019 tot eind 08/2019.

Wachtertje – Amuse bouche

Stoofpotje van scampis met garnalen op de wijze van de chef
Cassolette de scampis et crevettes à la façon du chef

Zuid Amerikaanse Runds Rib Eye ‘’traag gegaard’’ , pepersausje, gemengd slaatje, frietjes
Rib Eye de Boeuf de l’Amérique du sud, ‘’ cuit à basse température’’, sauce au poivre,salade mélangée, pommes frites

Nagerecht en koffie
Dessert et café

Seizoensmenu / Menu de saison Aan/à 60 € All – Inn ( vanaf 10/08/2019 ) (Cava, wijnen en koffie inbegrepen) ( Cava, vins et café inclus )€ 60,00

(Cava, wijnen en koffie inbegrepen)
( Cava, vins et café inclus )

Wachtertje – Amuse bouche

Gemarineerde Rundscarpaccio, meloen met dille, pijnboompitten, balsamicocrème, kaasschilfers
Carpaccio de Boeuf mariné, melon à l’aneth, pignons de pin, crème balsamique, Parmesan

Kabeljauwhaasje met tagliatelli van wortels, Briesausje
Dos de Cabbillaud, tagliatelli de carottes, Beurre Blanc à la crème de Brie

Wijfjes Eendefilet , dragonsausje, seizoensgroenten
Magret de canette, parfumé à l’estragon, garniture de saison

Nagerecht en koffie
Dessert et café

Gastronomisch menu aan 70 € All-Inn ( Cava als aperitief, wijnen en mokka inbegrepen ) Menu Gastronomique à 70 € All-Inn ( Cava en apéritif, vins et moka inclus )€ 70,00

Hapje bij het Aperief
Amuse- bouche avec le Cava

Graved Lachs, seizoensslaatje met aromaten
Graved Lachs, salade de saison aux aromates

Kabeljauwhaasje, garnaaltjes, vinaigrette met pesto en tomaat
Dos de Cabillaud, crevettes, vinaigrette à la tomate et pesto

Kalfs Rib-Eye, oesterzwammen, dragonsausje , groentenkrans
Rib-Eye de Veau, pleurottes, jus à l’estragon,
bouquetière

Nagerecht en mokka
Dessert et café

Septemberfeesten : Maand / Bouillabaissemenu aan 50 € All – Inn€ 50,00

(Kirr, wijnen of ‘’KEUN’’ Blond en Dubbel, water en koffie inbegrepen) vanaf 07/09/2019 tot 29/09/2019

Terrine van zalm, Graved Lachs met dille en zomers slaatje
Terrine de saumon, Graved Lachs à l’aneth, petite salade d’été

Noordzeevisbouillabaisse op de wijze van de chef naar believen (broodkorstjes, looksaus, geraspte kaas)
Bouillabaisse de la Mer du Nord à la façon du chef
(croutons, rouille et fromage rapé )
Of/ou
Stoofpotje van varkenswangetjes bereidt met Ronsisch bier ‘’Keun’’, groentenkrans
Etouffée de joux de porc préparé à la bière de Renaix ‘’Keun’’, bouquetière

Nagerecht en koffie/Dessert et café

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Terms and Conditions   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer
Lou Pahou - BE 0837.117.918 - Zuidstraat 25 - 9600 Ronse - Tel : 055/21.91.11 - info@loupahou.be