Menus

50 € -All-inn

MaandMenu September 2020 / Bouillabaissemenu aan 50 € All – Inn€ 50,00

MaandMenu September 2020 / Bouillabaissemenu aan 50 €
All – Inn

Graved Lachs met dille , meloen en zomers slaatje
Graved Lachs à l’aneth,melon, petite salade d’été

Noordzeevisbouillabaisse op de wijze van de chef naar believen (broodkorstjes, looksaus, geraspte kaas)
Bouillabaisse de la Mer du Nord à la façon du chef
(croutons, rouille et fromage rapé )
Of/ou
Stoofpotje van varkenswangetjes bereidt met Ronsisch bier ‘’Keun’’, groentenkrans
Etouffée de joux de porc préparé à la bière de Renaix ‘’Keun’’, bouquetière

Nagerecht en koffie/Dessert et café

Seizoensmenu / Menu de saison Aan/à 60 € All – Inn€ 60,00

(Cava, wijnen en koffie inbegrepen)
( Cava, vins et café inclus )

Noordzeevissoepje op de wijze van de chef
Chaudrée de la mer de nord à la façon du chef

Kabeljauwhaasje met jullienne groentjes, garnaaltjes, dillesausje op de wijze van de chef
Dos de Cabillaud aux petits légumes, crevettes, Beurre Blanc à l’aneth

Jong eendeborstfilet met dragonsausje , seizoensgarnituur
Filet de Canette à l’estragon, bouquetière

Dessert et café
Nagerecht en Koffie

Seizoensmenu / Menu de saison aan 60€ All-inn vanaf 17/10/20€ 60,00

(Cava, wijnen en koffie inbegrepen)
( Cava, vins et café inclus )

Wachtertje – Amuse bouche

Pompoensoepje met fijne spekreepjes
Crème de potiron, jullienne de lardons fumée

Pladijsfilet met brunoise groentjes, garnaaltjes, dillesausje op de wijze van de chef
Filet de Plie aux petits légumes, crevettes, Beurre Blanc à l’aneth

Mignon van Hert, gembersausje , seizoensgroenten
Mignon de Cerf,gingembre,, garniture de saison

Nagerecht en koffie
Dessert et café

Gastronomisch Wildmenu aan 70 € All-Inn ( Cava als aperitief, wijnen en mokka inbegrepen ) vanaf 18/10/2020 Menu de Gibier à 70 € All-Inn ( Cava en apéritif, vins et moka inclus ) A partir de 18/10/2020€ 70,00

Hapje bij het Aperief
Amuse- bouche avec le Cava

Tattin van appeltjes, ganzelever, seizoensslaatje
Tattin de pommes fruits, foie gras, salade de saison

St Jakobsvruchten, blankebotersaus, vinaigrette met pesto en tomaat
Fruits de St Jacques, beurre blanc, vinaigrette à la tomate et pesto

Filet van Haas, honingsausje, gember , seizoensgroenten
Filet de Lièvre,gingembre, parfumé au miel, garniture de saison

Nagerecht en mokka
Dessert et café

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer
Lou Pahou - BE 0837.117.918 - Zuidstraat 25 - 9600 Ronse - Tel : 055/21.91.11 - info@loupahou.be