Menus

Seizoensmenu / Menu de saison Aan/à 60 € All – Inn€ 60,00

(Cava, wijnen en koffie inbegrepen)

Wachtertje – Amuse bouche

Pompoensoepje met Brie en korstjes
Crème de potiron, Brie, croutons

Kabeljauwhaasje met jullienne groentjes, krokante gamba, dillesausje op de wijze van de chef
Dos de Cabillaud, Gamba crôquant, Beurre Blanc à l’aneth

Jonge Eendefilet,Ballotine van eend, honingsausje, seizoensgroenten
Filet de Canette et sa Ballotine, parfumé au miel, garniture de saison

Nagerecht en koffie
Dessert et café

Gastronomisch Wildmenu aan 70 € All-Inn ( Cava als aperitief, wijnen en mokka inbegrepen )€ 70,00

Gastronomisch Wildmenu aan 70 € All-Inn ( Cava als aperitief, wijnen en mokka inbegrepen )

Hapjes bij het Aperief
Amuse- bouche avec le Cava

Eendeleverterrine met eendekonfijt , uienkonfituur, seizoensslaatje met aromaten
Terrine de foie gras de canard, confit de canard, confit d’oignions , salade de saison aux aromates

St Jakobsvruchten, kokkels, vinaigrette met pesto en tomaat
Fruits de St Jacques, chair de coques, vinaigrette à la tomate et pesto

Filet van jong everzwijn‘’ Grand Veneur’’, wintergarnituur
Filet de Marcassin ‘’ Grand Veneur ‘’ , garniture hivernale

Nagerecht en mokka
Dessert et café

Gastronomisch KGastronomisch Kerstmenu aan 70 € All-Inn ( Cava als aperitief, wijnen en mokka inbegrepen ) op Maandag 25/12/2018.erstmenu aan 70 € All-Inn ( Cava als aperitief, wijnen en mokka inbegrepen ) op Maandag 25/12/2018. Menu de Noël à € 70,00

Wachtertje van de chef / Amuse- bouche du chef

Wachtertje van de chef / Amuse- bouche du chef

Eendeleverterrine met chorizo, rillettes van kip ,gerookte eendeborst,uienkonfijt , seizoensslaatje met aromaten

St Jakobsvruchten ,kokkels, jullienne groentjes, dressing met tomaat, sjalot en pesto, tomatenblokjes
Fruits de St Jacques, coques, julienne de légumes, pesto,échalottes, dés de tomates

Eendeborstfilet gefarceerd met ganzelever en peertjes , pepersausje, wintergarnituur , gebakken witloof, appel ‘’Tattin’’
Filet de canette au foie gras et poires ‘’ Poivrade’’, legumes de saison, chiconettes, confites, mini Tarte ‘’ Tattin’’

Nagerecht en mokka
Dessert et café

-Menu om af te halen aan 35 € / Menu à emporter à 35 € 24/25/31 december 2018 24/25/31 décembre 2018 Menu aan / à 35 €€ 35,00

Witloofroomsoepje met gerookte spekreepjes
Crème de chicons aux lardons fumés

Koolvishaasje met fijn versneden groenten , garnaaltjes, dragonsausje
Dos de filet de Collin aux petits legumes et crevettes, beurre blanc à l’estragon

Parelhoenfilet op Normandische wijze, Grand Veneur, winterse groenten, krokketjes
Filet de pintadeau farçie à la normande ,Grand Veneur, garniture hivernale,
pommes croquettes

Nieuwjaarsdagmenu / Seizoensmenu aan 60 € ( Cava ‘’M&M’’,2 glazen witte en 2 glazen rode wijn en koffie inbegrepen ) Menu de Nouvel-An / Menu de saison All-Inn à 60 € (Cava ‘’M&M’’ , 2 verres de vin blanc et 2 verres € 60,00

( Cava ‘’M&M’’,2 glazen witte en 2 glazen rode wijn en koffie inbegrepen )

Wachtertje van de chef / Amuse-bouche du chef

Witloofroomsoepje met gerookte spekreepjes
Crème de chicons aux lardons fumés

Cassolette de scampis, perles de pâtes, beurre blanc au pesto et parmesan, dés de tomates,

Parelhoenfilet op Normandische wijze, Grand Veneur, winterse groenten, krokketjes
Filet de pintadeau farçie à la normande ,Grand Veneur, garniture hivernale,
pommes croquettes

Nagerecht / Dessert
Mokka / Moka

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Terms and Conditions   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer
Lou Pahou - BE 0837.117.918 - Zuidstraat 25 - 9600 Ronse - Tel : 055/21.91.11 - info@loupahou.be