Menus

Gastronomisch Menu aan 70 € All-Inn ( Cava, wijnen, water en mokka inbegrepen ) € 65,00

( Cava, wijnen, water en mokka inbegrepen

Wachtertje van de chef

Graved Lachs met dille, Mechelse asperges, seizoensslaatje met aromaten

Sint Jakobsvruchten met gestoofde asperges , blanke botersaus op de wijze van de chef

Kalfs Rib Eye gegaard in eigen jus met dragon en lentegroenten

Nagerecht en mokka

Vakantiemenu aan 50 € All – Inn€ 50,00

(Kirr, wijnen en koffie inbegrepen) vanaf 01/06/2019 tot eind 08/2019.

Wachtertje – Amuse bouche

Stoofpotje van scampis met garnalen op de wijze van de chef
Cassolette de scampis et crevettes à la façon du chef

Zuid Amerikaanse Runds Rib Eye ‘’traag gegaard’’ , pepersausje, gemengd slaatje, frietjes
Rib Eye de Boeuf de l’Amérique du sud, ‘’ cuit à basse température’’, sauce au poivre,salade mélangée, pommes frites

Nagerecht en koffie
Dessert et café

Seizoens en Vaderdagmenu aan 60 € All-Inn € 60,00

( Roomer ‘’Royal’’ , wijnen en mokka inbegrepen ) vanaf 02/06/19

Wachtertje / Amuse – bouche van de / du chef

Noordzeevissoepje
Chaudrée de la mer du nord

Zeeduivelfilet, spinazieroom, garnaaltjes en blanke botersaus op de wijze van de chef
Filet de Lotte , crème d’épinards, crevettes, beurre Blanc à la façon du chef

Ardeens Varkenshaasje traag gegaard,oesterzwammen, lentegroenten
Filet de porc Ardennais , pleurottes, légumes de printemps

Nagerecht en mokka / Dessert et moka

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Terms and Conditions   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer
Lou Pahou - BE 0837.117.918 - Zuidstraat 25 - 9600 Ronse - Tel : 055/21.91.11 - info@loupahou.be