Menu's

Vakantiemenu aan 50 € All – Inn (Kirr, wijnen en koffie inbegrepen) vanaf 02/06/2018 tot eind 08/2018.€ 50,00

Wachtertje – Amuse bouche

Stoofpotje van scampis met garnalen op de wijze van de chef
Cassolette de scampis et crevettes à la façon du chef

Zuid Amerikaanse Runds Rib Eye ‘’traag gegaard’’ , pepersausje, gemengd slaatje, frietjes
Rib Eye de Boeuf de l’Amérique du sud, ‘’ cuit à basse température’’, sauce au poivre,salade mélangée, pommes frites

Nagerecht en koffie
Dessert et café

Seizoensmenu / Menu de saison Aan/à 60 € All – Inn ( vanaf 04/08/2018 )€ 60,00

(Cava, wijnen en koffie inbegrepen)
( Cava, vins et café inclus )

Wachtertje – Amuse bouche

Zomerslaatje met Serranoham, meloen, Buratta en pijnboompitten
Salade d’été au Jambon Serrano, melon, Buratta et pignons de pin

Kabeljauwhaasje met tagliatelli van wortels, Briesausje
Dos de Cabbillaud, tagliatelli de carottes, Beurre Blanc à la crème de Brie

Wijfjes Eendefilet , dragonsausje met balsamicocrème, seizoensgroenten
Magret de canette, parfumé à l’estragon, crème balsamique , garniture de saison

Nagerecht en koffie
Dessert et café

Gastronomisch Menu aan 70 € All-Inn ( Cava, wijnen en mokka inbegrepen ) Menu Gastronomique à 70 € All-Inn (Cava, vins et moka inclus )€ 70,00

Wachtertje van de chef
Amuse- bouche du chef

Rivierkreeftenroomsoepje met Armagnac
Crème d’ecrevicesparfumée à l’ Armagnac

Roodbaarsfilet, taboulé,garnaaltjes, blanke botersaus , pesto en parmezaan
Filet de Sébaste, taboulé, crevettes, beurre Blanc, pesto et parmesan

Lamskroontje, pepersausje en zomerse groenten
Carré d’Agneau, sauce au poivre, légumes de saison

Nagerecht en mokka
Dessert et café

Septemberfeesten : Maand / Bouillabaissemenu aan 50 € All – Inn€ 50,00

(Kirr, wijnen of ‘’KEUN’’ Blond en Dubbel, water en koffie inbegrepen) vanaf 08/09/2018 tot 30/09/2018

Tartaartje van gerookte zalm met aromaten en zomers slaatje
Tartare de saumon fumé aux aromates, petite salade d’été

Noordzeevisbouillabaisse op de wijze van de chef naar believen (broodkorstjes, looksaus, geraspte kaas)
Bouillabaisse de la Mer du Nord à la façon du chef
(croutons, rouille et fromage rapé )
Of/ou
Stoofpotje van varkenswangetjes bereidt met Ronsisch bier ‘’Keun’’, groentenkrans
Etouffée de joux de porc préparé à la bière de Renaix ‘’Keun’’, bouquetière

Nagerecht en koffie/Dessert et café

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Algemene voorwaarden   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer
Lou Pahou - BE 0837.117.918 - Zuidstraat 25 - 9600 Ronse - Tel : 055/21.91.11 - info@loupahou.be