Menu's

Nieuwjaarsdagmenu / Seizoensmenu aan 60 € 2018€ 60,00

( Cava ‘’M&M’’,2 glazen witte en 2 glazen rode wijn en koffie inbegrepen )

Wachtertje van de chef / Amuse-bouche du chef

Noordzeevisoepje
Chaudrée de la mer du nord

kabeljauwhaasje, fijn versneden courgettes,pestosausje met parmesan tomatenblokjes
Dos de filet de Cabbbillaud dés de courgettes, beurre blanc au pesto et parmesan, dés de tomates,

Hertemignon, traag gegaard, Grand Veneur ,seizoensgarnituur
Mignon de cerf, cuit 5 heures, Grand Veneur , garniture de saison

Nagerecht / Dessert
Mokka / Moka

Maandmenu Januari 2018 aan 50 € All – Inn ( vanaf 02/01/ 2018)€ 50,00

(Kirr, 2 glazen witte, 2 glazen rode wijn en koffie inbegrepen)

Wachtertje – Amuse bouche

Kabeljauwhaasje, courgettes, op de wijze van de chef met mosterdsausje
Dos de Cabillaud, courgettes , beurreblanc à la moutarde

Varkenshaasje gegaard op lage temperatuur , jus met dragon, groentenkrans
Filet de porc Arndennais , cuit à basse température, jus parfumé à l’estragon, bouquetière

Nagerecht en koffie
Dessert et café

Valentijnmenu aan 60 € All-Inn(Van/du 09/02/2018 tot/jusqu’au 04/03/2018 )€ 60,00

Cava met Frambozenlikeur en hapjes van de chef
Cava parfumé à la liqueur de framboises et ses amuse-bouches

Cava met Frambozenlikeur en hapjes van de chef
Cava parfumé à la liqueur de framboises et ses amuse-bouches

Bisque van rivierkreeftjes geparfumeerd met Armagnac
Bisque d’Ecrevises parfummée à L’Armagnac

Noors Skreihaasje , kort gestoofde schorseneren, garnaaltjes, sausje met witte Porto
Dos de Skrei de Norvège, étuvée de salsifis, crevettes, parfumé au Porto Blanc

Kalfsfilet Mignon gegaard op lage temperatuur, Shitaké, dragonsausje , winterse groenten
Filet Mignon de Veau cuit à basse température, Shitaké, jus à l’estragon,
légumes hivernale

Nagerecht en koffie / Dessert et café

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com
Lou Pahou - BE 0837.117.918 - Zuidstraat 25 - 9600 Ronse - Tel : 055/21.91.11 - info@loupahou.be