Menus

Gastronomisch Menu aan 70 € All-Inn ( Cava als aperitief, wijnen en mokka inbegrepen )€ 70,00

Cava et vins inclus

Amuse- Bouches

Crème d’Ecrevises parfumée à l’Armagnac

Filet de Bar ‘’Omega’’ , choux pointue, pesto et parmezan

Filet Pur ‘’ Simmenthal’’, Foie Gras, bouquetière

Dessert et café

Menu Gastronomique de Pâques à 60 € All-Il à partir du 01/04/2018 jusqu’au 08/05/2018€ 60,00

( Cava, vins et moka inclus )

Wachtertje van de chef
Amuse-bouche du chef

Aspergeroomsoepje met rivierkreeftjes
Crème d’asperges aux écrevises

Dos de Skrei , étouffée de choux pointue, lardons fumée, crevettes, Beurre Blanc au ‘’ Noilly Pratt ’’

Carré d’agneau, Jus parfumé au miel et thym, légumes de printemps

Dessert et café

Maandmenu April 2018 aan 50 € All – Inn ( vanaf 09/04/ 2018)€ 50,00

( Kirr,2 verres de vin blanc, 2 verres de vin rouge et café inclus )

Wachtertje – Amuse bouche

Rug van Kabeljauwfilet, fijn versneden groenten, garnaaltjes, pesto,parmezaan
Dos de Filet de Cabillaud, petits légumes, crevettes , beurre blanc parfumée au pesto et parmesan

Kalfs Rib-Eye,Pepersausje, seizoensgroenten
Rib-Eye de veau, poivre, legumes de saison

Nagerecht en koffie
Dessert et café

Seizoens en Moederdagmenu aan 60 € All-Inn vanaf 05/05/2018 tot 03/06/2018. € 60,00

Cava, wijnen, water en mokka inbegrepen

Cava, wijnen, water en mokka inbegrepen

Wachtertje van de chef
Amuse-bouche du chef

Graved Lachs met dille, Mechelse asperges, seizoensvinaigrette met aromaten, seizoensslaatje
Saumon fume et mariné à l’aneth,asperges, salade de saison,vinaigrette de saison aux aromates,

Trio van Tongfilet, St jabobsvrucht met spek, scampis,bladspinazie
Trio de Filet de sole, Fruits de St Jacques en robe de lard fumé, scampis, pousses d’épinards

Jong Eendenborstfilet, dragonsausje, lentegroenten
Filet de Canette , jus à l’estragon, légumes de printemps

Nagerecht en mokka
Dessert et café

Maandmenu Mei 2018 aan 50 € All – Inn ( vanaf 04/05/ 2018)€ 50,00

Kirr, 2 glazen witte, 2 glazen rode wijn en koffie inbegrepen)

Wachtertje – Amuse bouche

Visbereiding van de chef, fijn versneden groenten, garnaaltjes, pesto,parmezaan
Poisson du jour, petits légumes, crevettes , beurre blanc parfumée au pesto et parmesan

Ardeens Varkenshaasje,dragonsausje, seizoensgroenten
Filet de Porc Ardennais à l’estragon,, legumes de saison

Nagerecht en koffie
Dessert et café

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com
Lou Pahou - BE 0837.117.918 - Zuidstraat 25 - 9600 Ronse - Tel : 055/21.91.11 - info@loupahou.be